Vorig jaar vielen ze al op, de slimme spiegels van HiMirror. Niet met enkel een weergave van de tijd en een agenda zoals we vaak in zelfbouw projecten zien, maar met slimme feedback over de huid en andere zaken.

HiMirror Mini Premium

De HiMirror Mini Premium is in staat tot het identificeren van rimpels en andere oneffenheden in de huid. In de spiegel zit een 13×9 inch touchscreen om je hierbij te helpen. De dames kunnen daarbij invoeren welke producten ze gebruiken voor de huid waarop de spiegel adviseert wat je waar moet smeren. Zelfs op basis van waar je naartoe gaat. Denk aan een bezoek aan het strand of een relatief donker restaurant. De spiegel beschikt ook over Amazon Alexa.

HiMirror Enterprise Lite

Voor iedereen die meer professioneel met make-up bezig is, komt HiMirror met de Enterprise Lite spiegel. Hierbij kan de spiegel alles dat de HiMirror Premium Mini kan, maar kun je hem ook gebruiken om instructies te geven, historische gegevens over klanten ophalen etc.

HiMirror Enterprise Pro

Met de Pro uitvoering krijg je een 17,3 inch spiegel met daarachter een 15,6 inch TFT display. Deze spiegel bevat een 8 megapixel CMOS camera en twee microfoons. De spiegel kan een oneindig aantal klanten oplsaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.