Arjan Olsder
Arjan Olsder

Homey start nieuw initiatief om te laten zien met welke smart home producten de hub werkt

Na Friends of Hue, Works With Nest, het hele Apple HomeKit verhaal en nog een aantal andere labeltjes, is ook het Nederlandse Homey gestart met een label om aan te geven welke smart home producten met het Homey platform kunnen connecten.

Op een speciale website brengt Homey nu in beeld welke hardware gekocht kan worden om onderdelen van jouw home smart te maken. Denk aan lampen, schakelaars, TV’s etc. Natuurlijk hebben we zelf ook een kijkje genomen. Wat opvalt is dat Homey voor de verschillende oplossingen ook echt plus- en minpunten laat zien. Hierdoor helpt het overzicht je ook al een beetje om te bepalen welke oplossing het best bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.