Tivoli Audio lanceerde afgelopen jaar haar ART series multiroom speakers. Daarvan reviewden we onlangs de Orb en de Cube. Nu voegt Tivoli Audio daar een speciale uitvoering van haar Model One radio aan toe.

De nieuwe Tivoli Audio Model One past qua design helemaal in de ART lijn van het audiomerk. Het speakerdeel is van hetzelfde formaat als de Cube die als behoorlijk ‘puur’ van geluid werd ervaren waardoor je de twee kunt combineren tot een stereopaar. Alleen lopen de lijnen van de gebruikte Gabriel stof op de Cube horizontaal terwijl ze op de Model One verticaal lopen.

Verder is de Model One een echte (internet)radio zoals we van Tivoli Audio gewend zijn. Dus niet alleen met FM ontvangst, maar ook DAB+ en een bluetooth ontvanger. Bovendien kunnen de audiobronnen die de Model One gebruikt direct gedeeld worden over de overige ART series speakers. En daarmee kan Tivoli Audio zich prima onderscheiden van de overige multiroom aanbieders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.