GadgetGear.nl
MyCom Logo

Ook MyCom gaat inzetten op refurbished

Gebruikt lijkt het nieuwe nieuw te worden. Waar bijvoorbeeld computers in het verleden na drie jaar echt totaal afgeschreven waren, gaan ze tegenwoordig veel langer mee. Computerwinkel MyCom gaat daar nu handig op in spelen door refurbished producten aan te bieden.

MyCom is dan ook gestart met het aanbieden van refurbished producten. Daarbij gaat het om zowel reguliere computers als Apple hardware. MyCom haalt haar refurbisched producten bij Infotheek vandaan. Dat is een grote verhuurorganisatie voor hardware waar regelmatig partijen vrijkomen. Via de samenwerking worden deze partijen nu verkocht aan consumenten.

Refurbisched staat voor gebruikte producten die volledig zijn nagekeken en waar nodig gerepareerd. Hierdoor kunnen nieuwe garanties worden afgegeven op het functioneren van het product. De staat van het product bepaalt mede wat de waarde van het product is.

Het lijkt de eerste keer in jaren te zijn dat MyCom echt haar strategie aanpast aan de markt. Eind 2015 nam Relevant Holdings de winkelketen nog over nadat de vorige eigenaar failliet was gegaan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.