GadgetGear.nl

Android 7 en EMUI 5 in februari naar de Honor 8

Goed nieuws voor Honor 8 gebruikers. We wisten al wel dat dit vlaggenschip een update naar Android 7 Nougat zou krijgen, net als een update naar het nieuwe EMUI 5.0. Inmiddels heeft fabrikant Huawei laten weten dat deze update in februari 2017 plaats zal vinden.

Android 7.0 en EMUI debuteerden in november op de Huawei Mate 9. Vanaf dat moment was het al meteen de vraag welke toestellen nog meer deze update zouden krijgen. Dat dit in ieder geval de vlaggenschip toestellen van 2016 zouden zijn, was geen verrassing.

Op dit moment loopt bij Huawei een beta onder verschillende Honor 8 bezitters. Die moeten de nieuwe firmware al testen. Na het gladstrijken van eventuele bugs mag verwacht worden dat de reguliere uitrol in februari zal starten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten