Goed nieuws voor Honor 8 gebruikers. We wisten al wel dat dit vlaggenschip een update naar Android 7 Nougat zou krijgen, net als een update naar het nieuwe EMUI 5.0. Inmiddels heeft fabrikant Huawei laten weten dat deze update in februari 2017 plaats zal vinden.

Android 7.0 en EMUI debuteerden in november op de Huawei Mate 9. Vanaf dat moment was het al meteen de vraag welke toestellen nog meer deze update zouden krijgen. Dat dit in ieder geval de vlaggenschip toestellen van 2016 zouden zijn, was geen verrassing.

Op dit moment loopt bij Huawei een beta onder verschillende Honor 8 bezitters. Die moeten de nieuwe firmware al testen. Na het gladstrijken van eventuele bugs mag verwacht worden dat de reguliere uitrol in februari zal starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.