Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 krijgen de komende dagen hun upgrade naar Android 7. Dat de upgrade eraan zat te komen is niet heel vreemd. Het vlaggenschip van Samsung is meer dan in staat de nieuwe versie van Android te draaien en krijgt daarmee ook nieuwe features aan boord.

Het zijn Vodafone en T-Mobile die zijn gestart met het uitrollen van Android 7 naar de Samsung Galaxy S7. Daarnaast is de firmware ook beschikbaar voor toestellen die niet via een provider zijn aangekocht. De uitrol gaat, zoals gebruikelijk, in fases. Het kan dus een aantal dagen duren voor de update voor jouw Galaxy S7 of Galaxy S7 Note klaarstaat.

Ook oudere toestellen van Samsung komen in aanmerking voor de update. Zo zal Samsung deze ook uitbrengen voor de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en de Galaxy Note 5. Die updates komen later in het jaar.

Met de update zal de levensduur van de accu worden vergroot en krijg je de mogelijkheid om twee apps naast elkaar te draaien vanuit het Android systeem zelf. Er komen ook mogelijkheden bij om direct te reageren op notificaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.