Dyson brengt deze winter haar tweede IoT ventilator naar Europa en ook naar Nederland. Na de flinke Pure Cool Link mogen we nu de kleinere Dyson Pure Hot+Cool verwachten. Deze is gebouwd op dezelfde basis, maar beschikt over een verwarmingsfunctie.

Eigenlijk is de Dyson Pure Hot+Cool een samensmelting van de Pure Cool Link en de Hot+Cool die beiden afgelopen jaar op de markt kwamen. De reden dat de Hot+Cool een flink stuk kleiner is heeft ongetwijfeld te maken met de affectiviteit bij het verwarmen van de lucht.

dyson-pure-hot-cool-blauw

De samensmelting betekent ook dat de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool de meest veilige ‘verwarmende’ ventilator van Dyson wordt. Het glasvezelfilter van Dyson is in staat om stofdeeltjes en allergenen tot 0,1 micron te filteren (dat is het formaat van deeltjes die via de longen direct in de bloedbaan kunnen komen). Deze worden dus ook niet door het verwarmingselement gedrukt waardoor deze niet kan verstoppen. Heel slim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.