GadgetGear.nl

IFA: Dyson’s nieuwste Pure Cool Link kan ook verwarmen

Dyson brengt deze winter haar tweede IoT ventilator naar Europa en ook naar Nederland. Na de flinke Pure Cool Link mogen we nu de kleinere Dyson Pure Hot+Cool verwachten. Deze is gebouwd op dezelfde basis, maar beschikt over een verwarmingsfunctie.

Eigenlijk is de Dyson Pure Hot+Cool een samensmelting van de Pure Cool Link en de Hot+Cool die beiden afgelopen jaar op de markt kwamen. De reden dat de Hot+Cool een flink stuk kleiner is heeft ongetwijfeld te maken met de affectiviteit bij het verwarmen van de lucht.

dyson-pure-hot-cool-blauw

De samensmelting betekent ook dat de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool de meest veilige ‘verwarmende’ ventilator van Dyson wordt. Het glasvezelfilter van Dyson is in staat om stofdeeltjes en allergenen tot 0,1 micron te filteren (dat is het formaat van deeltjes die via de longen direct in de bloedbaan kunnen komen). Deze worden dus ook niet door het verwarmingselement gedrukt waardoor deze niet kan verstoppen. Heel slim.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten