Arjan Olsder
Arjan Olsder

Skype is nu aangesloten op IFTTT

IFTTT kennen we al als dé manier om verschillende smart home gadgets met elkaar te laten werken. Van de Nest thermostaat tot het NetAtmo weerstation en de Hue lampen van Philips, vanalles kan worden gecombineerd. Daarnaast zijn er vele webdiensten op aangesloten waaronder nu Skype.

Met de IFTTT recepten voor Skype zijn leuke grappen uit te halen. Zo kun je de status van jouw MyFOX alarmsysteem naar jouw Skype laten sturen, maar ook het weerbericht aan het begin van jouw dag. Of juist aan het einde. Je kunt ook meldingen krijgen van Gmail zodat je via Skype weet dat er een e-mail op je wacht of jouw Hue lampen laten knipperen bij een nieuw Skype gesprek. Je merkt het al, er zijn heel veel mogelijkheden. Ik ga dit weekend lekker prutsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.