Logo GadgetGear.nl
Blue microfoon met Skype
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Snachat lenzen nu ook in Skype

Skype was misschien niet de eerste voip service (ken je Eyeball Chat nog?), maar wel veruit de populairste. Nog altijd kent de dienst 80 miljoen gebruikers wereldwijd en die krijgen nu toegang tot de lenzen van Snapchat.

Microsoft, de huidige eigenaar van Skype, heeft Lens Studio en de Camera Kit SDK geïmplementeerd, waardoor dit nu mogelijk is. Microsoft plaatste deze software eerder al in Teams, het SwiftKey virtuele toetsenbord en Microsoft’s eLearning platform Flip. De lensen zitten in de nieuwste update en zijn te vinden via de smiley naast de opnameknop van de camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.