GadgetGear.nl

Kobo introduceert de Aura One e-reader

Het kan bijna niet anders dan dat Kobo een antwoord klaar heeft voor een net geïntroduceerde Kindle Oasis e-reader. Vlak na de release van de Amazon Oasis komt Kobo met de Aura One.

Met de Kobo Aura One zet Kobo een e-reader neer met 7,8 inch eInk display. Daarmee is de Kobo Aura One voorlopig dé e-reader met het grootste scherm. Bovendien is de behuizing waterdicht waardoor je ook gewoon lekker in bad kunt lezen.

Kobo komt ook met een nieuwe achtergrondverlichting. Deze bevat minder blauw licht om zo de hersenen niet te overbelasten vlak voordat je gaat slapen. Sensoren passen de intensiteit van de verlichting gedurende het lezen aan.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Beschikbaarheid

De Kobo Aura One ligt vanaf 6 september in de winkel voor €229,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten