GadgetGear.nl

Amazon vernieuwt de Kindle, komt met witte Paperwhite

Amazon heeft het basismodel van haar Kindle, de Kindle, vernieuwd. Hoewel de vernieuwingen vooral cosmetisch lijken te zijn, is er ook een kleine aanpassing aan de elektronica van de e-reader.

Amazon Kindle 2016

De nieuwe Amazon Kindle is lichter dan haar voorganger. Bovendien bevat het design grotere rondingen waardoor deze prettiger in de hand moet liggen tijdens het lezen. Tenslotte bevat de Kindle twee keer zoveel geheugen als haar voorganger.

Amazon Kindle Paperwhite 2015

De Amazon Kindle Paperwhite 2015 serie heeft ook een klein nieuwtje. De succesvolle serie e-readers komt nu ook in het wit beschikbaar.

Amazon-Kindle-Paperwhite-2015-Wit

Beschikbaarheid

De Amazon Kindle gaat €81,34 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten