Nog geen twee maanden geleden kocht accessoiremaker Incipio het audiomerk Skullcandy op. Deze maand doet Incipio weer een grote overname. Ditmaal is het Griffin Technologies dat door Incipio wordt opgeslokt.

Griffin was ooit een enorm creatief merk als het om accessoires gaat. Natuurlijk maakte het merk de nodige covers en speakers, maar ze maakten ook de eerste bluetooth helikopters. Ze zijn ook met Crayola in zee gegaan om als één van de eersten een betere stylus oplossing voor de iPad te ontwikkelen en werkten met Adidas aan de Micoach accessoires. Al was deze toch vooral op kinderen gericht. Incipio koopt met Griffin dus een enorme berg technologie en dat is goed. Griffin heeft de afgelopen jaren steeds vaker op veilig gespeeld. Hierdoor beperkte Griffin zich steeds vaker tot de traditionele accessoires. Onder de nieuwe eigenaar zou er weer budget kunnen zijn om creatief te worden.

Griffin valt nu onder de Incipio Group. Hierin zitten Skullcandy, Incase, Braven, Clamcase en Tavik. Hoeveel Incipio heeft moeten betalen is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.