Incipio koopt Griffin

Nog geen twee maanden geleden kocht accessoiremaker Incipio het audiomerk Skullcandy op. Deze maand doet Incipio weer een grote overname. Ditmaal is het Griffin Technologies dat door Incipio wordt opgeslokt.

Griffin was ooit een enorm creatief merk als het om accessoires gaat. Natuurlijk maakte het merk de nodige covers en speakers, maar ze maakten ook de eerste bluetooth helikopters. Ze zijn ook met Crayola in zee gegaan om als één van de eersten een betere stylus oplossing voor de iPad te ontwikkelen en werkten met Adidas aan de Micoach accessoires. Al was deze toch vooral op kinderen gericht. Incipio koopt met Griffin dus een enorme berg technologie en dat is goed. Griffin heeft de afgelopen jaren steeds vaker op veilig gespeeld. Hierdoor beperkte Griffin zich steeds vaker tot de traditionele accessoires. Onder de nieuwe eigenaar zou er weer budget kunnen zijn om creatief te worden.

Griffin valt nu onder de Incipio Group. Hierin zitten Skullcandy, Incase, Braven, Clamcase en Tavik. Hoeveel Incipio heeft moeten betalen is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram