Hoverboards krijgen nogal wat kritiek. Terecht of onterecht, er is een nieuwe concurrent opgestaan. Een nieuw product dat zich richt op de wereld van de personal transporter. De Moto Pogo.

De Moto Pogo lijkt meer op een Airwheel dan een Oxboard, maar is gemaakt om op te zitten. Het wiel is een stuk groter, wat veel extra stabiliteit zou kunnen geven. Bovendien ligt er een flinke luchtgeveerde band op. Sturen doe je wederom met je lichaam. Je leunt in de richting waar je naartoe wilt. Hierdoor hou je de spieren rond de bekken en het middenrif lekker in beweging.

In de Moto Pogo ligt een elektromotor. Deze elektromotor heeft reen capaciteit van 500 Watt. Dit is goed voor een topsnelheid van 25 kilometer per uur met een totaal bereik van zo’n 30 kilometer. Opladen onder het bureau zit er in ieder geval niet in. Daarvoor lijkt de Moto Pogo iets te groot. Of je er mee de weg op mag… waarschijnlijk zal het RDW daar wel moeilijk over doen. Er zit immers geen stuur op in traditionele vorm.

Beschikbaarheid

De Moto Pogo kost nu ongeveer €1.500.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.