GadgetGear.nl
Oxboard Spring 2015 Model

Hoverboardschades niet gedekt

Hoewel ik nog regelmatig een rondje op mijn Oxboard maak, is het nog steeds slecht gesteld met de hoverboard. Het berijden van de gadgets is nog altijd illegaal en Indepenter (onderdeel van verzekeraar Achmea) laat zien dat verzekeraars ook niet staan te springen om de techtoys.

Totaal niet gedekt

Zo zou blijken dat ASR, SNS en OHRA schades veroorzaakt door hoverboards, totaal niet dekken. Onduidelijk is of het alleen om letselschades gaat of ook materiele schades en onduidelijk is of het alleen aanrijdingen betreft of ook het ontbranden van de goedkope Chinese varianten.

Een beetje dekking

Reaal betaalt schades wanneer deze zijn veroorzaakt met een maximale snelheid van 6 kilometer per uur. ABN AMRO is nog gemakkelijker en betaalt uit tot 16 kilometer per uur. Hoe je dit moet beoordelen achteraf is onduidelijk.

Toch gedekt

Er zijn ook verzekeraars die een Hoverboard als speelgoed zien. Daarbij zijn kinderen volledig gedekt, maar geldt die dekking weer niet voor volwassenen.

In 2016 vonden 1.300 geregistreerde ongelukken met hoverboards plaats. Daarvan was een derde op straat, waar het verboden is op hoverboards te rijden.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten