De slimme auto moet constant verbonden zijn met internet. Om die reden introduceert Audi de Audi Connect SIM als optie voor haar infotainmentsystemen. De SIM houdt je drie jaar lang online.

De Audi Connect SIM is een eSIM met onbeperkt datagebruik, ook over de grens. Dat wil zetten, in een flink aantal landen. Het onbeperkt gebruik is ook beperkt tot de diensten die Audi zelf heeft goedgekeurd. Met het hele gezien, vrolijk via de onboard WiFi YouTube filmpjes kijken zit er dus ook niet in, maar een beetje tweeten, e-mailen en de agenda checken is geen enkel probleem. Wil je toch de vrijheid om met maximaal acht apparaten de internetverbinding te delen, is het mogelijk om bij Audi extra datapakketten aan te schaffen. Regel je alles liever zelf, is het ook mogelijk om zelf een normale SIM in de Audi te plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.