GadgetGear.nl
Renault EZ Pro Trein

Renault bouwt postauto van de toekomst

We bestellen massaal online. En hoewel de bulk van onze pakketten met vrachtwagens tussen distributiecentra worden vervoerd, moeten bezorgers van daaruit toch de dorpen en steden in. Renault presenteerde in Parijs een interessant concept voor de laatste kilometers.

De Renault EZ-PRO moet dé oplossing worden voor pakketbezorgers. Daarbij wordt het vervoer deels gerobotiseerd. De EZ-PRO kan alleen of in treinvorm de laatste kilometers door de stad afleggen waarbij de bezorger nog altijd de daadwerkelijke levering tussen de EZ-PRO en de woning uitvoert. Daarnaast zijn de voertuigen ook voor andere B2B en B2C doelen inzetbaar.

Het gaat hier echt nog om een conceptfase waarin Renault laat zien wat de mogelijkheden zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten