We bestellen massaal online. En hoewel de bulk van onze pakketten met vrachtwagens tussen distributiecentra worden vervoerd, moeten bezorgers van daaruit toch de dorpen en steden in. Renault presenteerde in Parijs een interessant concept voor de laatste kilometers.

De Renault EZ-PRO moet dé oplossing worden voor pakketbezorgers. Daarbij wordt het vervoer deels gerobotiseerd. De EZ-PRO kan alleen of in treinvorm de laatste kilometers door de stad afleggen waarbij de bezorger nog altijd de daadwerkelijke levering tussen de EZ-PRO en de woning uitvoert. Daarnaast zijn de voertuigen ook voor andere B2B en B2C doelen inzetbaar.

Het gaat hier echt nog om een conceptfase waarin Renault laat zien wat de mogelijkheden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.