GadgetGear.nl

Van 0 naar 100 in 2,5 seconden

Het Britse Ariel Motor Company heft een mooi, nieuw record op haar naam staan. Het bedrijf heeft een hybride auto ontwikkeld die in 2,5 seconden van o naar 100 kilometer per uur optrekt.

De bouw van de bolide begon ooit bij Ariel Motor Company als project om een bijzonder zuinige auto te produceren. Dit project groeide uit tot een nieuwe superauto op basis van een hybride motor. Deze Ariel Hipercar kreeg dan ook een speciale gasturbine mee. Daarmee weet het studiemodel een trekkracht van 1.180PK neer te zetten. De motor behaalt maximaal 120.000 omwentelingen per minuut.

Het geheim van de Ariel Hipercar zit hem in de wielen die allemaal een eigen motor hebben meegekregen. Daarnaast heeft Ariel ook een speciale koeling voor de accu’s moeten ontwikkelen om een piekvermogen van 1.500kW af te kunnen geven. De fabrikant heeft voor een vloeistofkoeling gekozen.

De Ariel Hipercar mag je vanaf 2020 bij een autodealer verwachten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten