GadgetGear.nl

Dyson gaat autofabriek bouwen in Singapore

Dyson kondigde vorig jaar aan een auto te gaan bouwen. In een interview met Jake Dyson in Parijs, vertelde hij ons hoe hij verwacht dat de Dyson auto echt anders zal zijn dan bijvoorbeeld een Tesla. Kennelijk is het bedrijf hard op weg naar een eerste model.

Om de productie van de auto’s te starten, heeft Dyson natuurlijk een geschikte productielocatie nodig. Dyson bezit al aardig wat fabrieken voor de productie van haar stofzuigers, haarproducten en accu’s. Daar komt nu een fabriek voor auto’s bij.

Dyson heeft deze week toestemming gekregen om de bouw van de fabriek te starten, in Singapore. De fabriek moet in 2020 klaar zijn om auto’s te produceren en dat geeft meteen een indicatie dat we dit jaar nog niet veel zullen zien van Dyson’s nieuwe auto. Immers zal de fabrikant kort na de presentatie van de auto ook de verkoop willen starten. Bovendien heeft Dyson gezien welke puinhoop het pre-order traject van de Tesla Model 3 opleverde en ongetwijfeld proberen herhaling binnen haar merk te voorkomen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten