GadgetGear.nl

HTC Power of 10 Promotievideo gelekt

Eigenlijk is het hele toestel al gelekt, maar met het lekken van de promotievideo wordt het uiterlijk van de nieuwe HTC 10 toch echt bevestigd. De video lekte afgelopen weekend uit op het web.

De HTC 10 moet het drama rond de chipset van de HTC One m9 doen vergeten. HTC heeft dan ook voor de Qualcomm Snapdragon 820 chipset als vervanger gekozen. Als de geruchten kloppen, bevat de HTC 10 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Morgen zou HTC het toestel moeten aankondigen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten