Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HTC brengt Apple AirPlay ondersteuning naar oudere smartphones

Het was een openbaring afgelopen week. Het was HTC gelukt een deal met Apple te krijgen om zo officieel Apple AirPlay ondersteuning aan de HTC 10 toe te voegen. Toch hoeven gebruikers van oudere HTC’s niet te treuren.

HTC gaat de AirPlay functionaliteit via een update van HTC Connect ook naar oudere HTC smartphones uit de One serie brengen. HTC Zou de update zelfs nog uitrollen op de HTC One m7 terwijl die officieel al geen Android updates meer van HTC ontvangt. De HTC One m7 stamt nog uit 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.