Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Foka en Kamera Express fuseren

Het in Rotterdam bekende Foka en het nationaal opererende Kamera Express gaan samen verder. Daarmee krijgt Kamera Express toegang tot de AV deals van Foka terwijl Foka kan profiteren van de schaalgrootte van Kamera Express.

Hoewel de (web)winkels onder eigen naam blijven bestaan (Kamera Express slokte eerder al de winkels van Camex op), wordt achter de schermen alles samengevoegd. Denk aan logistiek, marketing en klantenservice. Hoeveel banen daarbij verloren gaan is onbekend, maar het is in ieder geval bekend dat de fusie niet is ontstaan op basis van geldnood bij één van de twee. Dit in tegenstelling tot overnamen van winkels als iCentre die van faillissement naar faillissement gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.