Over anderhalve week zal Huawei haar nieuwe vlaggenschip presenteren in Londen. Verwacht wordt dat Huawei wederom een high-end smartphone tegen een relatief lage prijs zal neerzetten. Toch lijkt Huawei nu een onverwachte concurrent erbij te krijgen. Het eveneens Chinese Vernee knalt de markt in met de Apollo.

We schreven al eerder over de Apollo. Het is het eerste toestel met een MediaTek Helio X20 chipset die drie processorclusters bevat. Hierdoor kan de smartphone beter afstemmen hoeveel processorkracht het benut tegenover hoeveel energieverlies dit oplevert. Smartphones met twee clusters zijn op dit moment redelijk normaal. Bovendien is de Vernee Apollo uitgerust met 6GB aan werkgeheugen en dat is veel meer dan we in toestellen als de Galaxy S7 Edge en Xperia Z5 vinden. En dan is er nog een 5 inch 2K display. Vernee gaat deze smartphone voor $399 wegzetten en dan rest ons nog maar één vraag… Hoe krijgen ze dit voor elkaar? Waar zit de besparing?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.