Philips wist ons al eerder te verblijden met koffievolautomaten met verwisselbare reservoirs, maar nooit was het mogelijk om ‘instant’ te wisselen van boon. Bij de Siemens EQ.9 koffievolautomaat blijkt dit geen enkel probleem. Je hoeft zelfs het reservoir niet te verwisselen.

De Siemens EQ.9 koffievolautomaat beschikt namelijk over twee reservoirs met beiden een eigen maalwerk. Hierdoor komen de aroma’s van de bonen uit beide reservoirs niet met elkaar in aanraking. Hierdoor hoef je dus weinig tot geen moeite te doen om de dag met een volle capuccino te beginnen en met een decaf af te sluiten. Bovendien zijn een aantal bereidingen geschikt om in één keer twee kopjes te vullen. Net als bij de Nespresso Lattissima Pro is het melkopschuimsysteem zelfreinigend. Dit is goed voor de hygiëne, maar ook voor de bewaarduur van de melk in de karaf. Iedere EQ.9 kan de favoriete recepten van maximaal 10 gebruikers opslaan.

Siemens-EQ.9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.