Logo GadgetGear.nl
Siemens EQ900
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Siemens introduceert de EQ900 volautomatische espressomachine

Als er één ding is dat de Siemens EQ900 beter doet dan de Philips Latte Go 5400 waar wij iedere ochtend onze cafeïneshot uit tappen, dan is het wel het enorme touchdisplay van deze nieuwe, volautomatische espressomachine.

Met het grote 6,8 inch display kun je 21 koffiespecialiteiten bereiden uit 10 verschillende landen. Met BeanIdent kan de machine zelf de optimale instellingen per type koffieboon inregelen en er zijn zelfs modellen met twee bonenreservoirs. Zo kun je op de ochtend een intense bak schenken en in de avond lekker comfy voor een decaf boontje gaan. Ben je meer hardcore, kun je de machine in baristamode zetten en bepaal je echt alles zelf. Van maalgraad tot temperatuur en zetsnelheid. De machine komt in heel veel uitvoeringen op basis van de luxe die je wenst. Prijzen zijn niet gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.