Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Sony Xperia Z5 Style Cover Window SCR42 met 4.5 sterren.

The Good
  • Veel meer bescherming
  • Meer functionaliteit
The Bad
  • Achterkant is iets minder 'mooi' dan de voorganger


Gister las je de review van de zo goed als perfecte Xperia Z5 smartphone van Sony. Vandaag misschien wel de meest belangrijke accessoire. Het officiële hoesje dat Sony voor de Xperia Z5 heeft ontwikkeld. Het gaat om een Style Cover Window SCR42 met NFC, dus het hoesje voegt ook de nodige functionaliteit aan het toestel toe.

Unboxing

In de verpakking van de Style Cover Window SCR42 vinden we natuurlijk de cover, maar ook een handleiding die je niet echt nodig hebt en weer een bracket voor wanneer je ook de Sony DK52 cradle in huis hebt gehaald. Deze zorgt ervoor dat de twee exact op elkaar aansluiten. Geniaal!

Installatie

De Style Cover Window SCR42 is van een NFC chip voorzien. Wanneer je deze scant met de Xperia Z5 zal de benodigde software op het toestel worden gezet. Simpel en snel dus.

Design

Ten opzichte van de Windows Style Cover voor de Xperia Z3 is er veel veranderd. De grootste verandering zit hem in de harde schaal voor de achterkant van het toestel. Deze is gewoon weer van plastic in plaats van dat het zachte materiaal rondom gaat. Bovendien krijg je nu meer bescherming op de hoeken.

Wanneer de cover sluit, zal een minimalistisch scherm toegankelijk blijven. Zo krijg je gewoon jouw notificaties zonder de cover te openen, maar kun je ook jouw muziek gewoon blijven bedienen. Handig!

Conclusie

De Style Cover Window SCR42 biedt bescherming en extra functionaliteit. Daarmee is dit dé must-have accessoire voor de Sony Xperia Z5.

Beschikbaarheid

De Style Cover Window SCR42 is onder anderen verkrijgbaar via GSMpunt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.