Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TRNDlabs introduceert haar Skeye Hexa Drone

We hebben dit jaar al met succes de Skeye Pico Drone en Skeye Nano Drone van TRNDlabs gereviewed. Beiden prima drones tegen een scherpe prijs. Terwijl we hier op de redactie de review van de Mini drone aan het afronden zijn introduceert het Nederlandse TRNDlabs haar vierde drone; de Skeye Hexa Drone.

Net als bij haar eerdere drones verloopt de besturing via een reguliere afstandsbediening in plaats van een app met een theoretisch bereik van 50 meter. In tegenstelling tot de andere kleine drones van TRNDlabs, heeft de Hexa Drone geen vier, maar zes rotorbladen. Hierdoor is de Hexa Drone een op papier een stuk stabieler dan modellen met vier rotorbladen. Je krijgt dus een stabielere vliegtijd.

TRNDlabs-Skeye-Hexa-Drone-Zijkant

De body van de Skeye Hexa Drone bevat een 250mAh LiPo accu die in 30 minuten te laden is voor een vliegtijd van 8 minuten. Ook hier levert TRNDlabs standaard een extra set rotorbladen.

Beschikbaarheid

De Skeye Hexa Drone kost €59.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.