Slimme tuindag bij GadgetGear.nl

Vandaag laten we onze groenen vingers zien hier bij GadgetGear, want ook de tuin kan een heel stuk slimmer. Gedurende de dag lees je een aantal kleine reviews van tuinproducten en aan het einde van de dag lees je een FAQ waarin je ziet hoe het geheel slim samenkomt om het tuinonderhoud te verminderen.

Want laten we wel zijn, als het om de slimme tuin gaat, wordt er niet zo gek veel geïnnoveerd. Natuurlijk kennen we de robots die ons gras maaien, maar de robotstofzuigers die in huis rondrijden zijn al veel slimmer qua navigatie.

Ook de planten in huis krijgen het steeds beter. Denk aan slimme oplossingen als de Parrot Flower Power die je op de hoogte brengt van de behoeften van jouw plant. Of de nog veel slimmere opvolger die een plant water kan geven. Of een slimme pot die maanden lang autonoom kan werken.

Vandaar kijken we dus in hoeverre we onze tuin ook slim kunnen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram