Alles over de vijf nieuwe minidrones van Parrot

Parrot heeft deze week vijf nieuwe drones aangekondigd. Niet groots met een persbericht, maar relatief stilletjes op haar Franse website. De nieuwe drones zijn verbeteringen op de huidige Rolling Spider en Jumping Sumo waarbij de meest opvallende een Hydrofoil boot is.

Jumping Race Drone

De Jumping Sumo komt er ook in een race uitvoering. De Jumping Race Drone is voorzien van extra zachte banden voor nog meer grip in krappe bochten.

Jumping Night Drone

De Jumping Night Drone blijft redelijk dicht bij het origineel. Het grootste verschil is dat de Jumping Night Drone is uitgerust met twee LED lampen om zo ook in het donker gebruikt te kunnen worden. Hierdoor zijn ook licht- en geluidseffecten mogelijk.

Airborne Cargo Drone

Parrot meets Lego met de nieuwe Airborne Cargo Drone. De Airborne Cargo Drone is een aangepaste versie van de Rolling Spider (waar je komende week de review over leest) en heeft een compleet nieuwe beveiliging om haar rotorbladen. Daarnaast zit aan de bovenkant een veld noppen van 2×4. Hierop is Lego te bevestigen.

Airborne Night Drone

Net als de Jumping Night Drone is deze drone vooral gericht op gebruik in het donker. De Airborne Night Drone is om deze reden voorzien van twee LED lampen. Daarnaast heeft ook deze variant op de Rolling Spider nieuwe bescherming om de rotorbladen.

Hydrofoil Drone

Met de Hydrofoil Drone levert Parrot de eerste drone voor op het water. Nouja, ook hier is het weer een variant op de Rolling Spider die de hoofdrol speelt. Deze bevestig je op de draagvleugelboot om te voorzien in de aandrijving van de boot.

Deze Hydrofoil Drone is gemaakt voor gebruik in zoetwater en kan de draagvleugelboot 5 tot 6 CM boven het water uit stuwen. De constructie kan een snelheid van 10KM per uur halen.

Beschikbaarheid

De Jumping Race Drone verschijnt in het wit, geel en rood. De Jumping Night Drone verschijnt in de nationale kleuren rood, wit en blauw. De Airborne Cargo Drone verschijnt in het wit/grijs en geel/zwart. De Airborne Night Drone verschijnt in de kleuren rood, zwart en blauw. De Hydrofoil Drone verschijnt in het zwart en wit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.