Google Now is al aardig goed in het suggereren van informatie die je op een bepaalt moment wenst te zien. Zoals files op weg naar huis aan het einde van een werkdag. Google heeft tijdens het Google I/O evenement een aantal updates aangekondigd die Google Now nog veelzijdiger moeten maken.

Zo zal Google Now kijken naar wat je aan het doen bent op het moment dat je het systeem een vraag stelt. Luister je bijvoorbeeld naar muziek via de muziekspeler, kun je vragen stellen over de artiest en Google zal op internet op zoek gaan naar de juiste antwoorden.

Bij een lange druk op de Home knop, zal Google Now met meer relevante informatie en opties komen. Dit op basis van machine learning waarbij Google Now jouw gedrag aanleert om zo op jouw informatiebehoefte te voorzien. Eigenlijk wat het al een beetje doet, maar nu nog beter.

Beschikbaarheid

Google zal het nieuwe Google Now uitrollen met Android M.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.