GadgetGear.nl
Oppo Reno 10x Zoom Groen

Ook de Oppo Reno krijgt een Android Q beta

Het toestel is zo vers, hij ligt nog in zijn doosje op mijn bureau. Toch lijkt Oppo de Reno met vol vertrouwen de markt in te willen blazen. Zo is dit het toestel waar Google de Android Q Beta voor beschikbaar zal maken.

Ontwikkelaars, of consumenten met een developer account bij Google, kunnen de Oppo Reno gebruiken om Android Q op te installeren. Het lijkt daarbij om de hele Reno familie te gaan. De Oppo Reno wordt in het persbericht namelijk geprezen omdat het dé optie is om Android Q in combinatie met 5G mee te testen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten