Tijdens het Google I/O congress, heeft OnePlus een fijne mededeling gedaan voor gebruikers van de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. De toestellen krijgen een Android Q beta programma.

De Android Q Beta is een preview versie van de nieuwe Android versie die in de zomer op Google’s eigen Pixel smartphones verschijnt, en kort daarna vast ook bij anderen. Het gaat wel echt om een developer preview, dus niet in eerste instantie voor de gewone gebruiker. Zo is het mogelijk om direct feedback te geven op het functioneren van Android Q op de toestellen. Maar als enthousiasteling kun je natuurlijk deze developer preview ook werkend krijgen. Al zal je daar wel even je best voor moeten doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.