GadgetGear.nl

OnePlus kondigt Android Q beta aan op de OnePlus 6 en 6T

Tijdens het Google I/O congress, heeft OnePlus een fijne mededeling gedaan voor gebruikers van de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. De toestellen krijgen een Android Q beta programma.

De Android Q Beta is een preview versie van de nieuwe Android versie die in de zomer op Google’s eigen Pixel smartphones verschijnt, en kort daarna vast ook bij anderen. Het gaat wel echt om een developer preview, dus niet in eerste instantie voor de gewone gebruiker. Zo is het mogelijk om direct feedback te geven op het functioneren van Android Q op de toestellen. Maar als enthousiasteling kun je natuurlijk deze developer preview ook werkend krijgen. Al zal je daar wel even je best voor moeten doen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten