OnePlus kondigt Android Q beta aan op de OnePlus 6 en 6T

Tijdens het Google I/O congress, heeft OnePlus een fijne mededeling gedaan voor gebruikers van de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. De toestellen krijgen een Android Q beta programma.

De Android Q Beta is een preview versie van de nieuwe Android versie die in de zomer op Google’s eigen Pixel smartphones verschijnt, en kort daarna vast ook bij anderen. Het gaat wel echt om een developer preview, dus niet in eerste instantie voor de gewone gebruiker. Zo is het mogelijk om direct feedback te geven op het functioneren van Android Q op de toestellen. Maar als enthousiasteling kun je natuurlijk deze developer preview ook werkend krijgen. Al zal je daar wel even je best voor moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram