Ook meubelmaker Functionals combineert meubels met qi laders

Afgelopen weekend konden we je al vertellen dat de Ikea met een hele lijn qi laders naar Nederland komt. Laders die het zelf heeft laten ontwikkelen. Designmeubelmaker Functionals gaat nu ook qi laders in haar meubels integreren, maar doet het net even iets anders qua techniek. Hiervoor werkt het gewoon samen met Zens, een bedrijf dat al jaren qi laders produceert.

Het eerste resultaat is de bovenstaande Crossdock Wireless. Een handig rekje om tijdschriften en boeken in te leggen. Dit rekje is aan de voorkant voorzien van een Zens PuK. Deze PuK is een inbouwlader van Zens met ondersteuning voor de qi standaard. Een sleufje onder de puk zorgt ervoor dat je de telefoon op de lader kunt zetten zonder deze uit het oog te verliezen.

Beschikbaarheid

De Funcionals Crossdock Wireless ligt nu in de winkel voor €345.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.