Ikea gaat los met draadloze opladers

De Yotaphone 2 kan het, de Sony Xperia Z3 kan het (mits je een speciaal hoesje koopt), maar ook de Samsung Galaxy S5 kan het (mits je een speciaal stickertje koopt). Ik heb het over draadloos opladen via de qi standaard. Ikea snapt de voordelen en gaat helemaal los met Wireless Charging.

Vanaf 15 april legt Ikea haar collectie meubels en accessoires met qi laders in de winkel. Deze collectie bestaat uit prachtige losse laders, maar ook bureaulampen met qi laders en zelfs platen waar meerdere laders op kunnen.

Ook aan de echte doet het zelfer is gedacht. Zo komt Ikea ook met een kit waarmee je zelf een qi lader in een meubel kunt plaatsen. Simpelweg door een enorm gat te boren en Ikea’s qi lader erin te laten zakken. Handig en een hoog hebbeding gehalte.

Beschikbaarheid

De nieuwe Wireless Charging collectie ligt vanaf 15 april in de Ikea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.