Zoals je een powerbank hebt voor jouw iPhone, moet je er natuurlijk ook één voor de Apple Watch hebben. Beide toestellen hebben bij intensief gebruik immers moeite het einde van de dag te halen. Powerbanks voor de iPhone zijn al jaren geen probleem, maar met een powerbank voor de Apple Watch lijkt Zens een primeur in handen te hebben.

De powerbank voor de Apple Watch is eigenlijk een vrolijk blokje met bovenop een Qi ladertje. Door de Apple Watch op het blokje te leggen, laadt deze op. Met een eigen batterijcapaciteit van 1.300mAh bevat de Zens Apple Watch Power Bank voldoende energie om de Apple Watch zo’n drie keer te herladen. Natuurlijk is de Apple Watch Power Bank ook compatible met andere Qi apparaten zolang deze hun balans op het blokje kunnen vinden.

Beschikbaarheid

De Zens Apple Watch Power Bank gaat €49,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.