GadgetGear.nl

Nederlands bedrijf lanceert powerbank voor de Apple Watch

Zoals je een powerbank hebt voor jouw iPhone, moet je er natuurlijk ook één voor de Apple Watch hebben. Beide toestellen hebben bij intensief gebruik immers moeite het einde van de dag te halen. Powerbanks voor de iPhone zijn al jaren geen probleem, maar met een powerbank voor de Apple Watch lijkt Zens een primeur in handen te hebben.

De powerbank voor de Apple Watch is eigenlijk een vrolijk blokje met bovenop een Qi ladertje. Door de Apple Watch op het blokje te leggen, laadt deze op. Met een eigen batterijcapaciteit van 1.300mAh bevat de Zens Apple Watch Power Bank voldoende energie om de Apple Watch zo’n drie keer te herladen. Natuurlijk is de Apple Watch Power Bank ook compatible met andere Qi apparaten zolang deze hun balans op het blokje kunnen vinden.

Beschikbaarheid

De Zens Apple Watch Power Bank gaat €49,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten