GadgetGear.nl

Zens introduceert draadloze snellader voor op- en inbouw

Met de Zens Puk 3 heeft de Nederlandse expert in draadloos laden een nieuw hoogtepunt bereikt. Met de Zens Puk 3 biedt het fast charging voor zowel de nieuwste Apple als Samsung smartphones.

Het geheim zit hem in de spoel die Zens gebruikt. In dit geval een 15 Watt spoel in plaats van één of meerdere 5 Watt spoelen. De Zens Puk 3 is zo ontwikkeld dat hij zowel op als in meubilair kan worden weggewerkt. In meubilair is het voordeel dat je een compleet vlak oppervlak hebt om draadloze apparaten op te laden. Om te zorgen dat het laden veilig gebeurd, zorgt Zens ook voor Foreign Object Detection.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten