Zens introduceert draadloos laden voor de Apple iPhone 7

Het is de Nederlanders gelukt. Het bedrijf Zens uit Eindhoven is naar eigen zeggen de eerste die zo’n case heeft gemaakt met zowel certificaten voor het ondersteunen van Qi en Apple MFi. Met andere woorden, alle technieken worden officieel ondersteund.

Zens gaat de covers aanbieden in een set met een eigen Qi laadplaat. De Qi laadplaat is natuurlijk compatible met alle gadgets die via Qi kunnen laden en andersom zal de iPhone 7 cover op alle Qi laders geplaatst kunnen worden.

Of je voor de iPhone 8 ook nog hoesjes nodig hebt is nog onduidelijk. Apple heeft zich onlangs aangesloten bij het consortium dat de Qi standaard beheert. Daarnaast maakt de Apple Watch al gebruik van Qi om te laden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events