GadgetGear.nl

Zens introduceert draadloos laden voor de Apple iPhone 7

Het is de Nederlanders gelukt. Het bedrijf Zens uit Eindhoven is naar eigen zeggen de eerste die zo’n case heeft gemaakt met zowel certificaten voor het ondersteunen van Qi en Apple MFi. Met andere woorden, alle technieken worden officieel ondersteund.

Zens gaat de covers aanbieden in een set met een eigen Qi laadplaat. De Qi laadplaat is natuurlijk compatible met alle gadgets die via Qi kunnen laden en andersom zal de iPhone 7 cover op alle Qi laders geplaatst kunnen worden.

Of je voor de iPhone 8 ook nog hoesjes nodig hebt is nog onduidelijk. Apple heeft zich onlangs aangesloten bij het consortium dat de Qi standaard beheert. Daarnaast maakt de Apple Watch al gebruik van Qi om te laden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten