Het is #Nintendo3DSDay

Het is vrijdag de dertiende en Nintendo heeft daar duidelijk lak aan. Vandaag bevoorraad Nintendo de winkelschappen namelijk met een serie nieuwe games en de opvolgers van de traditionele 3DS console.

Vanaf vandaag ligt de New 3DS en de New 3DS XL in de winkel. Beide consoles zijn voorzien van nieuwe hardware waardoor de 3D beleving stukken beter is geworden. Daarnaast zijn de covers verwisselbaar waardoor je jouw 3DS of 3DS XL helemaal kunt stylen. Ook krijg je nu de C-Stick waarmee je nog meer controle over jouw games krijgt.

Verder legt Nintendo vandaar The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D in de schappen. Het gaat om een 3D remake van het origineel dat ooit op de Nintendo 64 verscheen. Ook nieuw is Monster Hunter 4 Ultimate dat de geweldige derde Monster Hunter opvolgt.

Ook op de eSHop zal je veel merken van #Nintendo3DSDay. Daar verschijnt het Nintendo Animee Channel waarmee je tekenfilmseries als Kiby, Pokémon en Inzuma Eleven kunt kijken. Verder verschijnen er nieuwe games als Kirby Fighters Deluxe, Dedede's Drum Dash Deluxe en IronFall : Invasion.

Het gaat dus hard vandaag, heel hard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram