Nintendo komt met twee nieuwe Nintendo 3DS systemen naar Nederland

Nintendo komt in één keer met twee nieuwe uitvoeringen van de Nintendo 3DS naar Nederland. Het gaat om de New Nintendo 3DS en de New Nintendo 3DS XL. De twee verschijnen samen met nieuwe toptitels en er komen limited editions tijdens de introductie.

Tot op heden verkocht Nintendo 1,4 miljoen 3DS systemen. Vanaf 13 februari liggen de nieuwe systemen in de winkel. Beiden hebben een tweede analoge stick en ook de rest van de hardware is flink onder handen genomen.

Zo krijgen de systemen een sterkere processor, maar wat nog belangrijker is, de 3D ervaring zal veel beter worden. Met de camera's houden de systemen jouw gezicht in de gaten om het 3D beeld erop aan te passen. Ook krijgen de niewe 3DS systemen hardware om de Amiibo poppetjes te herkennen.

Ook het uiterlijk van de nieuwe systemen is aangepakt. Nintendo zal met Cover Plates komen. Dit zijn plastic covers waarmee je het uiterlijk van de 3DS kunt personaliseren. Één van de features waar ik als Nintendo gamer wel heel graag mee aan de gang ga. Meteen met het verschijnen van de systemen komt Nintendo ook met limited editions van Monster Hunter 4 Ultimate en The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D.

Natuurlijk hebben we gevraagd of de oude 3DS systemen nog wel met de nieuwe games overweg kunnen. Ja zegt Nintendo, maar er zullen uitzonderingen zijn. Er zullen games zijn die gewoon de nieuwe hardware nodig hebben en daarom niet op de oude 3DS speelbaar zal zijn. Zo kun je Monster Hunter 4 Ultimate en The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D gewoon op de oude 3DS blijven spelen, maar bij Xenoblade Chronicles 3D kun je alleen de New 3DS en de New 3DS XL gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram