ProtoCycler zet plastic afval om in 3D printervullingen

Zeker wanneer je net enthousiast begint met 3D printen is de kans groot dat je objecten produceert die al snel hun spanning verliezen. Je kunt ze uit nostalgie bewaren of meegeven met het plastic. Zonde, zo moeten de mensen achter ProCycler bedacht hebben.

De ProCycler is jouw eigen fabriekje om vullingen voor 3D printers te maken. Voer gewoon jouw oude prints aan de ingebouwde grinder en de extruder smelt de fragmenten die uit de grinder komen om in een bruikbare plastic draad waarvan je zelf de diameter kunt aanpassen. Ook andere plastic objecten kunnen worden gevoerd mits dit plastics zijn waar je mee kunt 3D printen.

Interesse? De ProtoCycler staat nu op IndieGoGo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.