GadgetGear.nl

3D scans en 3D prints vormen de basis voor dé 3D bril op maat

Brillen zijn in zekere zin natuurlijk altijd maatwerk geweest. De glazen moeten immers op jouw oogafwijking worden geslepen. Daarnaast is de contour van het glas van belang om zo goed in het door jou gekozen montuur te passen.

Ook het 3D printen van monturen is niet heel nieuw, maar brillenmerk Mykita pakt het anders aan. Onder het MVO project (My Very Own) wordt niet alleen het glaswerk op sterkte en het montuur naar smaak gemaakt, maar wordt het montuur ook exact op jouw gezicht aangepast.

Mykita-Bril

Om dit voor elkaar te krijgen moet je na de selectie van de glazen en het montuur even jouw gezicht in 3D laten scannen. Zo kan de software van Mykita de maatvoering van het montuur aanpassen op de positie van jouw neus, ogen en oren.

Beschikbaarheid

De nieuwe MVO brillen zijn vanaf het voorjaar van 2016 beschikbaar via de Mykita shops en geselecteerde opticiens.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten