Linksys geeft de WRT1900AC een bijpassende gigabit switch

De Linksys WRT1900AC, onze favoriete WiFi router van dit moment, is vormgegeven naar de klassieke Linksys routers die we in de jaren 90 in de huiskamer en op kantoor plaatsten. Het leuke aan dit design was dat het stapelbaar was. Met de komst van de SE4008 kan het stapelen eindelijk beginnen.

De SE4008 is een autonome 8-poorts gigabit switch van Linksys die helemaal is aangepast op het design van de WRT1900AC en daarmee ook volledig stapelbaar is. De WRT1900AC heeft standaard 4 gigabit LAN poorten. Wanneer je deze met de SE4008 koppelt, raak je op zowel de WRT1900AC als de SE4008 een poort kwijt voor de onderlinge verbinding, maar krijg je wel een totale capaciteit van 10 gigabit poorten. Ruimte genoeg dus voor de hubs van jouw Hue, slimme weegschaal, Sonos en andere gadgets die baat hebben bij een stabiele LAN verbinding.

Net als de WRT1900AC, beschikt de SE4008 over QoS. Daarnaast kan de SE4008 LAN poorten in een slaapstand zetten wanneer deze niet worden gebruikt om zo energie te besparen.

Beschikbaarheid

De SE4008 ligt nu in de winkel voor €64,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.