Maak je gebruik van een 4K TV? Dit zijn de beste routers!

Linksys EA9300

Via de vergelijkingssites kies je het voor jou meest geschikte internet en tv pakket met snel internet en de beste televisiezenders. Wil je de snelste verbinding, dan is het gebruik van de beste routers essentieel.  Voor de goede orde; een router is verantwoordelijk voor het opstellen van een bedrade of draadloze verbinding op. Je verbindt je laptop, smartphone en televisie via de router met de WiFi-verbinding. Er zijn overigens meer factoren die de snelheid van je internet bepalen.

TP Link: meer bereik en meer snelheid

Tegenwoordig bieden de AC-routers meer bereik en meer snelheid dan de wat goedkopere N-routers. Online worden steeds lijstjes gemaakt van de beste routers die beschikbaar zijn. In den top 5 van de beste routers van dit moment staan drie routers van TP Link; de Archer C5400, de Archer 2133 eb de Archer C7. Daar tussenin staat router modellen van Draytek en Asus.

De meest krachtige en snelle wifi router

Met TP Link heb je meteen de meest krachtige en snelle wifi router in huis, een router die ook kracht, veiligheid en stabiliteit te bieden heeft. De processor is zeer krachtig en de vertraging bij de transmissie wordt met deze routers sterk verminderd. Daardoor kunnen nog meer applicaties tegelijk ondersteund worden met een zeer stabiel wifi netwerk. De TP Links hebben supercharged processors. Ze bieden behalve snelheid steeds optimale prestaties voor elke smartphone, tablet, computer en console. En zo kijk je heerlijk naar de laatste 4K-films en speel je online de meest spannende multiplayer battles.

Ook Linksys is een goede optie

Naast TP Link heeft ook het merk Linksys goede routers. 4K beeld bestaat uit enorm veel pixels en details. Al deze extra details brengen een hoog dataverkeer en dus moet de router hier geen probleem mee hebben. Ook Linksys heeft enorm goede routers bij hun ‘Max-Stream’ uitvoeringen. Deze routers kunnen enorme snelheden bereiken tot soms wel 300 MB per seconde, afhankelijk van het abonnement. Daarnaast kunnen deze routers gebruik maken van twee tot drie banden (2,4GHz en 5GHz-frequentie). Dit zorgt voor een snellere gegevensoverdracht.

Kortom; de nieuwste modellen routers van TP Link en Linksys voldoen prima aan de minimale eigenschappen die 4K-televisies vereisen voor het soepel afspelen van films, series en TV-programma’s. Let op dat je internetabonnement snel genoeg is en dat de router meerdere bandbreedte kan versturen.

Deze bijdrage is mede mogelijk gemaakt door easyswitch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.