Google Glass nu verkrijgbaar met designer brillen

Google en ontwerpster Diane von Furstenberg hebben samengewerkt om een nieuwe lijn Google Glass brillen te produceren. Hoewel de Glass brillen technologisch zeer interessant zijn, zijn ze alles behalve modieus (ja, die hoofden draaien inderdaad alleen omdat je die bril op je neus hebt).

Met Diane von Furstenberg zijn vijf nieuwe monturen ontwikkeld die in verschillende kleuren en met verschillende glazen verkrijgbaar zijn. Bovendien is het mogelijk om de nieuwe Google Glass brillen van DvG op sterkte te bestellen.

Een DvG met Google Glass en glazen op sterkte gaat je $1.725 kosten. Voor de zonnebrillen leg je $1.620 neer. Helaas zijn ze vooralsnog enkel in de VS te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.