GadgetGear.nl

CES: Lenovo introduceert Google Glass alternatief

Tijdens de CES heeft Lenovo haar New Glass C220 gepresenteerd. Een nieuwe variant op de bekende Google Glass, maar ditmaal met een eigen AI die augmented reality mogelijk maakt.

Zoals je ziet in de Lenovo New Glass C220 heel wat minder low profile dan de bekende Google Glass. Schrik niet voor het formaat. Het brilletje weegt slechts 60 gram. Het gros van de technologie zit in een pocket unit die op een smartphone moet worden aangesloten. De bril zelf draait op Android.

Door middel van de AI technologie van Lenovo, kan de New Glass C220 echte objecten waarnemen en daar informatie overheen projecteren. Het ene oog krijgt de geprojecteerde informatie terwijl het andere oog naar de werkelijkheid kijkt. Mixed reality dus. De vraag is wel in hoeverre dit ten kosten gaat van het menselijk vermogen om afstanden te schatten.

Onderdeel van de Lenovo New Glass C220 is ook de LBD AH Cloud 2.0 service. Daarmee kunnen gemakkelijk handleidingen en opdrachten worden overgedragen. Ook is het mogelijk om 3D diagnoses te stellen via deze cloud oplossing.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten