Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Glass voor fietsers, dat is de Varia Vision van Garmin

Garmin heeft op de CES de Varia Vision geïntroduceerd. Deze nieuwe headset is het best te beschrijven als een Google Glass speciaal voor fietsers. Oké, deze bril zou ik zelfs in de auto willen gebruiken…

Garmin-Varia-Vision

De Varia Vision van Garmin projecteert belangrijke data direct in het gezichtsveld van de fietser. De Varia Vision kan hiervoor op iedere sport/zonnebril worden gezet. De gegevens die de Varia Vision projecteert verschillen van prestatiegegevens tot daadwerkelijke navigatie. Bovendien is er de optionele achteruitkijkradar die waarschuwt voor achteropkomend verkeer. Om de aandacht te vragen is er zelfs een trillingswaarschuwing mogelijk.

Garmin-Varia-Vision-Screenshot

Beschikbaarheid

De Garmin Varia Vision is vanaf februari verkrijgbaar voor €399,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.