Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GE komt met een goedkope connected LED lamp

Philips Hue is cool, maar is met €199 voor een setje van drie lampjes stevig aan de prijs. Wie genoegen neemt met het bedienen van enkel wit licht, krijgt nu een nieuwe optie. General Electric (of GE) komst met een LED lamp die via WiFi te bedienen is en maar $15 gaat kosten.

GE komt met drie varianten op de connected LED lamp. Er komen zowel helderwitte als warmwitte lampen met een standaard E27 fitting. De helderwitte zou gelijk moeten staan aan een gloeilamp van 60 Watt. Er komt ook nog een spotje, maar de aansluiting daarvan is nog onduidelijk. Ze gaan in ieder geval schuil onder de naam Link Bulb.

GE is niet actief in Nederland. Wil je deze goedkope connected LED lampen halen, moet je tot import overgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.