Philips Smart Wi-Fi Led is hue zonder hub

De eerste uitdagers van het grote Philips Hue, waren LED lampen op basis van WiFi van LifX. Nu doet Philips het zelf toch ook, dankzij een handige overname.

Sterker nog, de aankondiging volgt op de aankondiging van Bluetooth lampen door Sygnify. Daarmee biedt het lampenmerk een smart oplossing voor ieder platform.

Philips Wiz Connected Lamp

Het systeem dat Sygnify gebruikt komt uit een bekend hoekje. Sygnify nam het bedrijf Wiz over. Wiz bouwde WiFi lampen die ook per locatie te beheren zijn. Hoewel Wiz niet de enorme hoeveelheid integraties kent van Hue, biedt het platform, zeker voor de installatiemarkt, vele voordelen. Bovendien zouden de nieuwe Philips lampen gewoon op het Wiz platform werken, wanneer je al Wiz lampen in huis hebt.

Voorlopig zijn deze Wiz Connected lampen alleen in de VS te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram