De Sengled Pulse Link is nu verkrijgbaar

De bijzondere Sengled Pulse Link is nu verkrijgbaar. Het bedrijf toonde deze nieuwe LED lamp voor het eerst op de CES. Het bijzondere aan de lamp is dat hij is gemaakt om te functioneren in combinatie met de televisie.

Het idee is dat je twee Sengled Pulse Link lampen in de buurt van de TV plaatst. Via de Pulse Link Adapter zal het geluid van de TV via Bluetooth naar de lampen worden gestreamd. De lampen zorgen met hun JBL speakers voor een stereo geluid. Doordat je de lampen verder uit elkaar kunt positioneren dan de speakers die in jouw TV zitten, dit kan de stereobeleving van de TV flink versterken.

De Sengled Pulse Link lampen kunnen ook voor andere audiobronnen gebruikt worden. Hiervoor heeft Sengled ze uitgerust met 3,5mm audio aansluitingen.

Beschikbaarheid

Het Sengled Pulse Link systeem gaat €199,90 kosten. Heb je al Pulse lampen, kun je een Pulse Link adapter kopen voor €99,90.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram