Sylvania komt met goedkoop Philips Hue alternatief

LED lampenfabrikant Sylvania komt komend jaar met een eigen alternatief voor Philips Hue. De nieuwe Sylvania Smart Multicolor A19 LED lamp heeft in tegenstelling tot Hue geen hub nodig en is compatible met Apple HomeKit. Toch heeft de LED lamp ook de nodige beperkingen.

De belangrijkste beperking is dat de lamp Bluetooth zal gebruiken om te communiceren met Apple HomeKit en Siri. Jouw iPhone, iPad of Apple TV zal dus altijd binnen het bluetooth bereik moeten zijn om de Silvania Smart Multicolor A19 LED lamp aan te sturen. Gezien Apple apparaten nog geen gebruik maken van Bluetooth 5, zal het bereik dan ook de grootste uitdaging zijn. In kleine appartementen zal het naar verwachting geen probleem vormen, maar in grotere huizen zal het nieuwe lampje systemen als Philips Hue nog niet verslaan.

Beschikbaarheid

Een officiƫle prijs is er nog niet, maar de verwachting is dat de kosten per lamp onder die van Philips Hue zullen liggen. Begin 2017 gaat de Sylvania Smart Multicolor A19 LED lamp in de verkoop gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram