De Superior Intense is een Senseo pad met een grove maling, maar is met een intensiteit 7 nog relatief mild. Binnen de Intense range van DE is het zelfs de meest milde koffievariant die je in het schap van de supermarkt zal aantreffen.

Toch laat de Superior bij het uitschenken van een lungo goed proeven waarom hij in de Intense serie thuis hoort. Voor een lungo filterkoffie, is de smaak lekker vol.

Het aroma van de Superior pad is kruidig en heeft een ondertoon van zoethout. De nasmaak geeft smaaktonen die aan noten doen denken zonder de koffiebitter te verliezen. De Superior Intense doet het hierdoor erg goed in een melkbereiding.

We hebben de Superior Intense geproefd met de Philips Senseo Up.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.